Massage & Reiki

Gezichtsmassage / Hoofdpijnmassage

Tijdens de hoofdpijnmassage worden het hoofd, nek en schouders zo behandelt dat de pijn vermindert of zelfs verdwijnt. Dit voorkomt hoofdpijnsituaties waarin het functioneren in het dagelijks leven sterk wordt belemmerd. De hoofdpijnklachten zullen minder hevig en minder vaak terugkeren of zelfs helemaal verdwijnen.

Een gezichtsmassage/hoofdpijnmassage duurt 15-20 minuten en kost € 15,–.

Ontspanningsmassage

Deze vorm van massage heeft hoofdzakelijk als doel: kalmeren en ontspannen. Het lichaam wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd. Hierdoor vermindert stress en voel je je weer ‘in je vel’.

Je kunt kiezen uit:
– rug/nek/schouders/armen/achterkant benen – 50 minuten – € 40,–
– rug/nek/schouders – 30 minuten – € 25,–

Een combinatie van een ontspanningsmassage met een reikibehandeling hoort tot de mogelijkheden. 

Voetmassage

Na een voetenbadje met etherische olie worden de voeten gemasseerd. Deze ontspannende massage heeft tevens veel gezondheidsvoordelen. Het kan de bloeddruk verlagen, zorgt voor een betere bloedcirculatie en kan depressie en angsten doen afnemen.

Een voetmassage duurt 20-30 minuten en kost € 25,–.

Reiki

Het is een methode die de natuurlijke genezing stimuleert. Reiki is effectief, veilig, zacht en niet invasief. De intentie van de ‘zender’ en de bereidheid van de ‘ontvanger’, in combinatie met specifieke handposities, bevorderen de doorstroming van subtiele energie in het lichaam.

Je kunt kiezen uit:
– 60 minuten – € 40,–
– 30 minuten – € 25,–

Een combinatie met een ontspanningsmassage behoort tot de mogelijkheden.