Nieuws

LAJET natuurlijk is volop in beweging en uiteraard wil ik graag met je delen waar je mij en mijn praktijk kan tegenkomen.

Samen met Marianne de Voedingscoach en Chenine van fit20 middelburg heb ik een besloten community op facebook. Deze Fit Feeling Food community staat voor eerlijke informatie over beweging, ontspanning en voeding. Ik ga over het gedeelte ‘feeling’, ontspannen in de breedste zin van het woord. Dus niet alleen massage maar ook meditatie, ademhaling…alles waardoor jij lekkerder in je vel gaat zitten.

Wordt lid en deel jouw tips!

We hebben nieuwe data voor onze duo massages. Deze geef ik samen met Praktijk Puur voor jou van mij in haar praktijk in Grijpskerke. Informatie en data over de duo massages vind je hier. 

Regelmatig plannen we nieuwe data in maar we kunnen ook in overleg een datum afspreken.

Er komt, hopelijk dit najaar, een workshopdag die we de werktitel ‘binnenenbuitenmooi’ hebben gegeven.

Ik organiseer deze samen met Valerie van Koeveringen (visagiste) en Jolanda Kluijfhout van Praktijk puur voor jou van mij. De voorbereidingen zijn in volle gang. Informatie over deze workshopdag volgt zodra we een datum hebben gepland. Kun jij zien welke workshops er gegeven gaan worden als je naar de foto kijkt?

Ik hou ervan om te netwerken. In contact komen met andere ondernemers, naamsbekendheid krijgen en elkaar helpen is mijn doel met deze netwerken.

Je kunt mij o.a. tegenkomen bij Het Podium Netwerk en de Suffe tutten ondernemersclub

 

VIND MIJ OOK OP: